The Art of Acupuncture

Stacks Image 10
"Wat praktijk InnerForce onderscheid van andere praktijken is dat u bij mij centraal staat en dat er één op één gewerkt wordt. Dit betekent volle aandacht voor u, een goed gesprek, een vleugje humor en een zorgvuldige behandeling!"
I
n 1999 ben ik afgestudeerd als gegradueerde in de kinesitherapie aan de Provinciaal Hoge School te Hasselt.
Sinds 2001 werk ik als zelfstandig kinesitherapeute en heb mij op verschillende vlakken bijgeschoold waaronder een erkende postgraduaat opleiding "acupunctuur".

Wat praktijk InnerForce onderscheid van vele andere praktijken is dat u bij mij centraal staat en dat er één op één gewerkt wordt. Dit betekent volle aandacht voor u, een goed gesprek, een vleugje humor en een zorgvuldige behandeling.

Kwaliteit staat boven kwantiteit. Door zorgvuldig te werken kunnen heel wat behandelingen uitgespaard worden en ligt mijn intentie om u informatie en tools aan te bieden zodat u meer grip krijgt op u fysieke gezondheid en mentale kracht.

Integriteit, evalueren , communiceren en eventueel doorverwijzen zijn key-words die niet mogen ontbreken.

Mijn specialisatie ligt in het verder behandelen van uw klachten of pijnpatronen met
acupunctuur. Dit valt echter niet onder een kinesitherapie voorschrift en wordt apart aangerekend. Ook ademhaling is een specialisatie gebied waarop ik mij heb toegelegd. Ademen is "leven" en belangrijk om je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel te voelen.

Een
mobiele en sterke wervelkolom is van belang voor de algemene gezondheid. De wervelkolom houdt ons recht in het leven. Elke blokkade of stijfheid maakt dat we ons niet helemaal lekker voelen zowel fysiek als mentaal. Een gezonde, beweeglijke en sterke wervelkolom is van primair belang voor het voelen van vitaliteit en energie. Ik besteed dan ook graag extra zorg aan de wervelkolom en houdingsspieren.

U kunt bij mij terecht voor:

- Rug- en Nekklachten
- Schouder - pols - hand
- Heup - knie - voet
- Hyperventilatie - stress - angst

Behandelmethodes:

- Massage
- Manuele therapie en technieken
- Ademhalingstechnieken
- Oefentherapie (klein materiaal)
- Lu Jong: Tibetaanse Helende Yoga